Програма: Работа за лица со европски пасош на подолг период

Со 0,00 почетни трошоци до Германија !!!

Најголем број на позиции се во областа на системската гастрономија како што се светски познатите брендови McDonalds, Burger King и KFC. Исто така имаме позиции за доставувачи на пакети со Б категорија за транспортни фирми за Амазон, ДПД,ДХЛ, Хермес. Освен тоа ,имаме соработка со старечки домови низ цела Германија, како и со фирми кои поставуваат соларни панели.

Сите договори се потпишуваат на минимални 160 часа месечно-односно на цело раб.време.

Договорите се склучуваат на 6 месеци, 1 година или 2 години, секако со можност за продолжување.

Услови за пријавување:

– ЕУ пасош со доволна важност

*нема услов за познавање на странски јазик

*нема услов за раб.искуство или образование

Напомена

На секој работник во Германија му се одбива здраствено и пензиско осигурување, како и данок на доход, во зависност од даночната класа.

Почетно сместување со пријава на адреса е обезбедено за сите позиции.

Чекори за успешна апликација

  • Закажете термин за разговор во агенција-по Е-Маил или телефон

  • На закажаниот термин, со себе понесете пасош

  • Ви одредуваме раб.позиција и сместување, и договараме датум за поаѓање.

  • Имате постојан контакт и поддршка од нас за да ги завршите правилно сите обврски на вашиот старт во Германија.