„ЕВИВА“ КАКО БРЕНД

„ЕВИВА” како бренд се состои од:

– агенција “ЕВИВА КАДРОВСКИ УСЛУГИ“ и
– центар за странски јазици “ЕВИВА”.

РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА

Нудиме работа во Германија за студенти за време на летен и зимски распуст, како и долгорочно вработување за лица со мк и еу пасош.

ЕДУКАЦИЈА

Нудиме часови за германски и англиски јазик – курсеви во група, индивидуални часови и онлајн часови на програма ZOOM.

СУДСКИ ПРЕВОДИ

Вршиме судски преводи од германски на македонски јазик и обратно.

ЗОШТО ДА НЕ ОДБЕРЕТЕ НАС?

Имаме искуство

Нашиот тим се состои од професионалци, кои имаат големо искуство во областа која ја работиме.

Постапуваме фер

Имаме почит кон секого и сме отворени за соработка, на фер и професонален начин.

Нудиме целосна поддршка

Спремни сме за делување во различни ситуации, нудиме поддршка не само во тек на апликација туку и за време на престојот во Германија.

Работиме со проверени работодавачи

Работиме со работодавачи од Германија, со кои негуваме добри работни односи, работиме заедно и по неколку години и имаме успешна соработка

Помагаме за обезбедување на сместување

Секој почеток е тежок, па олеснителна варијанта за нашите апликанти е што можеме да помогнеме за првиот смештај во Германија

Зошто да не одберете нас и услугите што ги нудиме?

Имаме искуство
Постапуваме фер
Нудиме целосна поддршка
Работиме со проверени работодавачи
Помагаме за обезбедување на сместување

Побрзај! Контактирај не денес и

ДОЗНАЈ ГИ НАШИТЕ НАЈНОВИ ПОНУДИ