Работа во Германија за студенти

Work & Travel Germany

Работа во Германија за лица со македонски пасош

Работа на подолг временски период (со виза)

Работа во Германија за лица со европски пасош

Работа на подолг временски период

Сезонска работа

Сезонска работа

Останати услуги

Ние помагаме и вршиме услуги за се што е поврзано со Германија и германски јазик, како на пример:
Помош при обезбедување на сместување во Германија

Имате обезбедено работа во Германија, или можеби сте примени на студии а се уште не
можете да најдете сместување ?
Контактирајте не!!!!

Пополнување формулари

Имате се спремно за да апицирате во германска амбасада, но не сте сигурни дека можете
сами без грешки да ги пополните формуларите ?
Контактирајте не, ние имаме искуство !

Повраток на данок на доход за студенти

Помош пли аплицирање и пополнување на документација за повраток на данок за студенти.