Programm: Arbeit für Personen mit europäischem Pass für längere Zeit

Со 0,00 почетни трошоци до Германија !!!

Најголем број на позиции се во областа на системската гастрономија како што се светски познатите брендови McDonalds, Burger King и KFC. Исто така имаме позиции за доставувачи на пакети со Б категорија за транспортни фирми за Амазон, ДПД,ДХЛ, Хермес. Освен тоа ,имаме соработка со старечки домови низ цела Германија, како и со фирми кои поставуваат соларни панели.

Сите договори се потпишуваат на минимални 160 часа месечно-односно на цело раб.време.

Die Verträge werden auf 6 Monate, 1 Jahr oder 2 Jahre abgeschlossen, mit der Möglichkeit zur Verlängerung.

Bedingungen zur Bewerbung:

- Gültiger EU - Pass

*нема услов за познавање на странски јазик

*нема услов за раб.искуство или образование

Hinweis!

Jedem Arbeitnehmer in Deutschland wird die Kranken- und Rentenversicherung, sowie Einkommensteuer in Abhängigkeit von der Steuerklasse abgezogen.

Почетно сместување со пријава на адреса е обезбедено за сите позиции.

Schritte zur einen erfolgreichen Bewerbung:

  • Закажете термин за разговор во агенција-по Е-Маил или телефон

  • На закажаниот термин, со себе понесете пасош

  • Ви одредуваме раб.позиција и сместување, и договараме датум за поаѓање.

  • Имате постојан контакт и поддршка од нас за да ги завршите правилно сите обврски на вашиот старт во Германија.